• 1 z 4
 

Žlutý strom/ cukrové hladiny pod dohledem - bylinná směs

 

Originální bylinná směs Inca Botanica - ŽLUTÝ STROM / cukrové hladiny pod dohledem

Hmotnost: 70 g

Země původu: Peru

Zpracováno a baleno: ČR

Výrobce: Blue Bloom.s.r.o.

Dostupnost Skladem (3 ks)
350 Kč
   
Kód produktu 681
Kategorie INCA BOTANICA
 

Žlutý strom/ cukrové hladiny pod dohledem -  bylinná směs

Složení: Abuta (Abuta grandifolia - Cortex), Pasuchaca (Geranium dielsianum Knuth. - Herba), Caihua (Cyclanthera pedata L.Schard. - Fructus cyslaterae) Borůvka (Vaccinium myrtillus - Herba), Medvědice (Arctostaphyllos uva-ursi - Folium).

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 zakazuje sdělovat informace o účincích našich výrobků na lidský organismus. Bližší informace najdete v našem herbáři.

Použití:

Před použitím směs promíchat.

Dávkování dle hmotnosti, půl až jedna polévková lžíce směsi se zalije 700 ml až 1 litrem vroucí vody a nechá se asi 10 až 15 minut vyluhovat. Potom slijeme a uchováváme nejlépe v termosce a používáme během dne v rovnoměrných dávkách (ráno, v poledne a večer), nejlépe půl hodiny před jídlem.

Nebo: 3x denně šálek - 200 až 350 ml po dobu 1 měsíce, nebo do spotřebování jednoho balení - polovinu kávové lžičky směsi zalít vařící vodou, nechat zakryté 15 minut vyluhovat a popíjet. Doporučujeme začít menším množstvím směsi. Doporučujeme zvýšit příjem tekutin.

Upozornění: 

Při jakýchkoliv obtížích během regenerační bylinné kúry je možné vynechat 1 nebo 2 dny. Je dobré se naučit pozorovat své tělo a případně snížit denní dávku směsi. Není třeba tělo čistit rychle, ale raději efektivně a tak, abychom mohli přes den dobře fungovat a netrpěli zbytečně nepříjemnými pocity. Nedoporučujeme užívat v těhotenství a během kojení! Je možná přecitlivělost na obsahové látky!

Hmotnost 0.07 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.