Ochrana osobních údajů

ZÁKONNÉ ZPRACOVÁNÍ

Při zpracování osobních údajů zákazníka se jakožto správce zavazujeme řídit zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zpracovatelem osobních údajů je

Blanka Čížkovská,  IČ 68798121, se sídlem Vitošská 3410/1, 143 00, Praha - Modřany (dále jen: „správce“).

2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: Pod Vsí 279, 252 26, Třebotov, Praha - západ

Email: bylinkyzamaznie@email.cz

Telefon: +420 739 021 113 ( Blanka Čížkovská )

Veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

ZPRACOVÁVANÉ ÚDAJE A JEJICH ÚČEL

Osobní údaje jsou zpracovány v rozsahu: jméno, příjmení, pohlaví, e-mailová adresa, dodací/fakturační adresa (ulice a číslo orientační, město, PSČ), telefon, IČO, DIČ, název firmy, heslo, IP adresa, za účelem registrace do databáze zákazníků správce.

Vyplněním registrace zákazník souhlasí se zařazením a zpracováním všech vyplněných osobních údajů uvedených v přihlášce, jakož i dalších údajů poskytnutých při vzájemném obchodním styku či v souvislosti s účastí ve věrnostním programu. Aktuální znění věrnostního programu je dostupné na stránkách bylinkyzamazonie.cz.

Osobní údaje zákazníka jako je jméno a příjmení, adresa (dodací i fakturační), kontakt e-mailový i telefonický jsou potřebné pro realizaci obchodní transakce, dodání zboží a k marketingovým akcím zaměřeným na zlepšení nabídky pro konkrétní uživatele dle zadaných údajů a k adekvátním odměnám ve věrnostním klubu na základě vyplněných informací. Telefonní číslo může být použito i v rámci krizové komunikace jako je informování o stáhnutí špatné šarže výrobku z oběhu apod.

Souhlas se zpracováním lze vždy upravit zasláním žádosti na e-mail: bylinkyzamazonieemail.cz.

KVALITA ÚDAJŮ

Zákazník je povinen své osobní údaje (ať již sdělené při registraci, v rámci svého uživatelského účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu či jinak) uvádět správně a pravdivě, a je povinen bez zbytečného odkladu informovat správce o změně svých osobních údajů. Změny v osobních údajích lze sdělit správci buď prostřednictvím svého uživatelského účtu, nebo oznámením změn osobních údajů na adresu správce info@biooo.cz.

Zákazník má vůči správci zejména právo na:

  1. přístup k osobním údajům, které se ho týkají vč. poskytnutí kopie zpracovávaných osobních údajů. Správce má právo za poskytnutí druhé a další kopie zpracovávaných osobních údajů požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující administrativní náklady nezbytné na poskytnutí informace.
  2. opravu nepřesných osobních údajů, které se ho týkají,
  3. výmaz osobních údajů, které se ho týkají (právo být zapomenut),
  4. omezení zpracování údajů, které se ho týkají,
  5. vznesení námitky proti zpracování osobních údajů, které se ho týkají,
  6. přenositelnost údajů, které se ho týkají, k jinému správci,
  7. odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů, aniž by takovým odvoláním byla dotčena zákonnost zpracování založená na souhlasu uděleném před jeho odvoláním,
  8. podat stížnost u dozorového úřadu (Úřadu pro ochranu osobních údajů),
  9. oznámení porušení zabezpečení osobních údajů, jsou-li pro toto oznámení splněny zákonné podmínky, zejména hrozí-li vysoké riziko pro práva a svobody subjektu údajů.

     

    Při uplatňování svých práv je zákazník povinen kontaktovat správce buď prostřednictvím svého uživatelského účtu, nebo oznámením na adresu správce bylinkyzamazonie@email.cz.

    TRANSPARENTNOST A PRÁVO NA INFORMACE

    Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí druhé a další kopie zpracovávaných osobních údajů podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

    Blanka Čížkovská. jako zpracovatel je také povinen informovat zákazníky a členy věrnostního programu o úniku osobních informací, jestliže jim hrozí vážné riziko.

    ODPOVĚDNOST

    V souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je za zpracování osobních údajů zodpovědná společnost Blanka Čížkovská jako správce.

    DOBA, PO KTEROU BUDOU ÚDAJE UCHOVÁNY

    Osobní údaje budou uchovány po dobu pěti let od vědomého souhlasu s jejich zpracováním.

    SOUBORY COOKIES

    Pro získávání dat o používání webové stránky, případně pro získávání informací o demografických údajích uživatelů, používáme soubory cookies. Cookie je drobná textová informace, která může být uložena ve vašem prohlížeči. Cookie využívá mimo jiné i nástroj Google Analytics. Cookie využíváme také pro textovou a grafickou inzerci v síti dodavatelů třetích stran. Uživatelé se mohou odhlásit od příjmu souboru cookie dodavatelů třetích stran na odhlašovací stránce organizace Network Advertising Initiative (NAI) zde: http://optout.networkadvertising.org/.

    Podrobné informace o tom jaké Cookie zpracováváme a k čemu slouží najdete na této stránce: Cookies.

    ONLINE MARKETING

    Pro online inzerci využíváme kromě jiného také reklamní sdělení zacílená na základě předchozích návštěv uživatelů, dle minulého chování či některých demografických údajů (dále jen "remarketing"). Poskytovatelem remarketingu jsou tyto společnosti: Google Ireland, Ltd.; Seznam.cz, a.s. Naše textové a grafické reklamy se zobrazují v síti partnerských webů společnosti Google Ireland, Ltd. a v obsahové síti společnosti Seznam.cz, a.s. Pro službu remarketing je využita cookie třetí strany. Uživatelé se mohou odhlásit od používání souborů cookie společností Google na stránce Nastavení reklam společnosti Google: https://adssettings.google.com/authenticated?hl=cs. Odhlásit se z reklam společnosti Seznam.cz můžete na této stránce: http://www.imedia.cz/

    PŘIHLÁŠENÍ K NEWSLETTERU

    Při zpracování osobních údajů zákazníka se jakožto správce zavazujeme řídit zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zpracovatelem osobních údajů jeBlanka Čížkovská,  IČ 68798121, se sídlem Vitošská 3410/1, 143 00, Praha - Modřany (dále jen: „správce“).2. Kontaktní údaje správce jsou Adresa: Pod Vsí 279, 252 26, Třebotov, Praha - západ

    Za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru s novinkami a obchodními sděleními budou osobní údaje zpracovány v rozsahu: e-mailová adresa, a to na dobu pěti let od vědomého souhlasu s jejich zpracováním.

    Při zpracování osobních údajů zákazníka se jakožto správce zavazujeme řídit zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zákazník má právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů (čl. 7 odst. 3 GDPR), právo požadovat přístup ke svým osobním údajům (čl. 15 GDPR), právo na jejich opravu (čl. 16 GDPR) nebo výmaz (čl. 17 GDPR), právo na omezení zpracování (čl. 18 GDPR), a vznést námitku proti zpracování (čl. 21 GDPR), dále má právo na přenositelnost těchto údajů k jinému správci (čl. 20 GDPR), jakož i právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, máte-li za to, že naše společnost při zpracování osobních údajů postupuje v rozporu s GDPR (čl. 77 GDPR).

    Změny v osobních údajích lze sdělit správci buď prostřednictvím svého uživatelského účtu, nebo oznámením změn osobních údajů na adresu správce bylinkyzamazonie@email.cz

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.