Hodnocení obchodu

5,0 152 hodnocení
Přidat hodnocení
5
151x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IR Avatar autora Ivanka Ryndová | 14.4.2020
Bylinky objednávám již delší dobu, jsem s nimi maximálně spokojena, vnímám jejich sílu, na těle i duchu. Objednávám občas i pro lidi vážně nemocné a velmi si je chválí. Velice doporučuji olej Sacha Inchi a k tomu skvělou, ničím nenahraditelnou xenonovou terapii. Paní Blaničce moc děkuji, je to úžasná bytost.
TR Avatar autora Tomáš Rada | 14.4.2020
Profesionální přístup a vysoce kvalitní bylinky a výrobky z amazonie ! Ne první a rozhodně ne poslední nákup. Doporučuji všem !
PV Avatar autora Prochaskova Vendula | 13.4.2020
Dobry den,obednala jsem poprve caj Pralesni Mata,.musim rici,ze nadherne voni a pri piti citite tu silu bylin,doporucuji ,hezky den
MN Avatar autora Miloslava Nováková | 9.4.2020
Nákup byl dárek
VT Avatar autora Veronika Tůmová | 9.4.2020
Naprosto spokojená. Majitelka obchodu mi vyšla vstříc. Můj první nákup a určitě ne poslední :)
MF Avatar autora Miroslav Fojt | 8.4.2020
OK
VK Avatar autora Veronika Klimesova | 6.4.2020
Bylinky jsou skvělé.????
VM Avatar autora Václava Martínková | 5.4.2020
Velmi.
MP Avatar autora Michal Palinek | 5.4.2020
Velmi spokojen!
EV Avatar autora Eva Václavíková | 3.4.2020
jsem moc spokojena, balíček došel v pořádku, produkty jsou super
MA Avatar autora Milena Adlerová | 3.4.2020
Balíček došel v pořádku a zejména obsah považuji za velmi cenný .
DT Avatar autora Dagmar Tothová | 2.4.2020
S obchodem a hlavně s paní Blankou.
AK Avatar autora Adéla Kopíncová | 2.4.2020
Jsem spokojena :)
N Avatar autora Nina | 1.4.2020
Skvělý obchod, velmi dobré bylinkové poradenství.
JJ Avatar autora Julija Judlová | 30.3.2020
Maximální spokojenost.
JP Avatar autora Jana Ptáčková | 27.3.2020
Jsem maximálně spokojena s jednáním paní Blanky a rychlostí vyřízení objednávek. Především oceňuji léčivé účinky produktů Inca Botanica, vřelé díky!!!
ZB Avatar autora Zdenka Bardoňová | 25.3.2020
Ano
LK Avatar autora Libuše Kandlerová | 24.3.2020
Jsem velmi spokojená. Je mi 62 let a věřím, že mi dračí krev pomáhá překonat to, co nyní prožíváme.
SN Avatar autora Stanislava Nejedlá | 19.3.2020
Perfektní ,naprostá spokojenost.Já tímto děkuji.
ZK Avatar autora Zdeňka Kučerová | 19.3.2020
Velká spokojenost, rychlé dodání, paní Blanka vždy poradí a doporučí přípravky, které nejlépe pomohou. Doporučuji a děkuji :-)

Stránka 3 z 8 , položek celkem: 152

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.